• ROC van Amsterdam
  • ROC van Amsterdam

Logo VO van Amsterdam

Er zijn een aantal versies van het logo, voor gebruik op verschillende achtergronden en materialen. Er zijn speciale schaduwrandjes ontworpen om het logo, indien nodig, los te maken van de achtergrond (dit is de schaduw versie).

Voor downloaden van logobestanden voor professioneel gebruik is een login vereist.

Het logo met schaduw (01_) en het logo plat (02_) zijn altijd eerste keus. Gebruik de omlijnde versie alleen als het (technisch) niet anders kan.

01 – Logo met schaduwrand

Gebruik altijd dit logo, tenzij dit om (layout-)technische redenen niet mogelijk is. Het logo wordt altijd aan de bovenzijde aflopend of tegen een gekleurd titelvlak geplaatst. Bij plaatsing tegen een wit of rood titelvlak, kan een extra schaduwrandje worden toegepast.

VOvA_logo

02 – Logo plat

Wanneer het schaduwrandje overbodig of niet zichtbaar is, kan de platte versie worden gebruikt. Bijvoorbeeld bij gebruik op een foto of een gekleurde achtergrond (niet wit of rood).

VOvA_logo2

03 – Logo met rood lijntje

Het logo met kaderlijn wordt alleen gebruikt als de twee bovenstaande versies lastig te gebruiken zijn. Bijvoorbeeld wanneer de kennis of professionele programmatuur ontbreken, om de schaduw correct toe te passen. Of op simpele uitingen waarbij het logo vrij op een witte achtergrond moet worden geplaatst.

VOvA_logo3

Alle logo’s zijn ook te vinden in Downloads.