• ROC van Amsterdam
  • ROC van Amsterdam

Logo MBO College Zuidoost

Voor het logo van de MBO Colleges wordt de naam van het college op de plaats van de pay-off gevoerd. De vaste schrijfwijze van de collegenaam is onderdeel van het logo, heeft altijd een vaste vorm en wordt niet los gebruikt.

Er zijn een aantal versies van het logo, voor gebruik op verschillende achtergronden en materialen. Er zijn speciale schaduwrandjes ontworpen om het logo, indien nodig, los te maken van de achtergrond (dit is de schaduw versie).

Voor downloaden van logobestanden voor professioneel gebruik is een login vereist.

Het logo met schaduw (01_) en het logo plat (02_) zijn altijd eerste keus. Gebruik de omlijnde versie alleen als het (technisch) niet anders kan.

01 – Logo met schaduwrand

Gebruik altijd dit logo, tenzij dit om (layout-)technische redenen niet mogelijk is. Het logo wordt altijd aan de bovenzijde aflopend of tegen een gekleurd titelvlak geplaatst. Bij plaatsing tegen een wit of rood titelvlak, kan een extra schaduwrandje worden toegepast.

ROCA_zuidoost_logos

02 – Logo plat

Wanneer het schaduwrandje overbodig of niet zichtbaar is, kan de platte versie worden gebruikt. Bijvoorbeeld bij gebruik op een foto of een gekleurde achtergrond (niet wit of rood).

ROCA_zuidoost_logos2

03 – Logo met rood lijntje

Het logo met kaderlijn wordt alleen gebruikt als de twee bovenstaande versies lastig te gebruiken zijn. Bijvoorbeeld wanneer de kennis of professionele programmatuur ontbreken, om de schaduw correct toe te passen. Of op simpele uitingen waarbij het logo vrij op een witte achtergrond moet worden geplaatst.

ROCA_zuidoost_logos3

04 – Logo monotone

Deze versie wordt bij hoge uitzondering gebruikt. Bijvoorbeeld in het geval van productietechnieken waarbij rasters niet, of beperkt, mogelijk zijn. Denk aan borduurwerk, reliëfstempels, of zeefdruk in 1 kleur.

ROCA_zuidoost_logos4_mono

 

Alle logo’s zijn ook te vinden in Downloads.